Ο ΟΣΠ διοργάνωσε το Κύπελλό του για την αγωνιστική χρονιά 2023 - 2024, την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024, στο Καφέ Κολλέγιο στην Πτολεμαΐδα. Η διοργάνωση ήταν ανοιχτή και για παίκτες άλλων ομιλών. Συμμετείχαν 13 παίκτες και αγωνίστηκαν με σύστημα ελβετικό.

Νικήτρια αναδείχθηκε η Αποστολίδου Λένα του ΟΣΠ με 2ο τον Μυρσίνη Θράσο της ΕΣΘ ενώ 3η αναδείχθηκε η Μιχαηλίδου Βαρβάρα του ΟΣΠ.

 

Παρακάτω η βαθμολογία, οι αγώνες και τα στατιστικά του Κυπέλλου.

 

 

Κύπελλο ΟΣΠ 2024 – Προκήρυξη

 

Ο ΟΣΠ διοργανώνει το εσωτερικό κύπελλο του την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024 στο Καφέ Κολλέγιο, Καραζάνου 12 και Ανδριανουπόλεως γωνία, Πτολεμαΐδα. Θα βραβευτούν οι τρεις πρώτοι της κατάταξης.

Το κύπελλο θα είναι ανοιχτό, μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε (και παίκτης άλλων ομίλων), με την προϋπόθεση να υπογράψει ή να έχει ήδη υπογράψει δήλωση συγκατάθεσης για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων προς την ΠΕΣ (GDPR). Απαραίτητη προϋπόθεση για τους παίκτες του ομίλου είναι να είναι τακτοποιημένοι οικονομικά. 

Ενδεικτικό Πρόγραμμα

Σάββατο 14/5

10:00

10:45 – 11:45

11:45 – 12:45

12:45 – 13:45

17:00 - 18:00

18:00 - 19:00

19:00 - 20:00

20:15 

 

Προσέλευση

Α’ Γύρος αγώνων

Β’ Γύρος αγώνων

Γ’ Γύρος αγώνων

Δ' Γύρος αγώνων

Ε' Γύρος αγώνων

ΣΤ' Γύρος αγώνων

Απονομές

 

 

Σύστημα: 6 αγώνες με σύστημα ελβετικό. Στα Buchholz δεν θα προσμετρηθεί το χειρότερο αποτέλεσμα. 

Κριτήρια ισοβαθμίας: Νίκες, BH, Αγώνας μεταξύ των ισόβαθμων, Συνολικοί πόντοι

Κλήρωση: Θα γίνει με το SwissManager με τυχαίο τρόπο (όχι μονά – ζυγά).

Εκ του ΔΣ.

Την Πέμπτη 28/3/2024 ο Όμιλος – ομάδα Σκραμπλ του 5ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας που απαρτίζεται από μαθητές του Α3 επισκέφτηκε το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Εορδαίας, όπου στεγάζεται ο Όμιλος Σκραμπλ Πτολεμαΐδας.

Στον ΟΣΠ, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να διαγωνιστούν σε ένα τουρνουά 2 αγώνων και να δουν με ποιον τρόπο διεξάγεται ένα τουρνουά σκραμπλ. Το σχολείο μας πρόκειται να διοργανώσει το 8ο Μαθητικό Τουρνουά Σκραμπλ Πτολεμαΐδας με συμμετέχοντες μαθητές από διάφορα γυμνάσια της περιοχής μας και συνδιοργανωτή – αρωγό τον ΟΣΠ.

Στο μικρό εσωτερικό μας τουρνουά, νικήτρια αναδείχθηκε η μαθήτρια Τσιμίδου Ζωή με δεύτερο τον Πετρογιάννη Ηλία και τρίτη την Πύρζα Ουρανία.

 

Ευχαριστούμε τα μέλη του ΟΣΠ για την φιλοξενία και την βοήθεια, ιδιαίτερα την Αλεξάνδρα Ρότσκου (μέλος του ΔΣ του ΟΣΠ) και την Τσαχουρίδου Στέλλα

Οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί
Φουστέρης Νίκος, Χαντζή Στυλιανή

   

 

 

 

Ο Όμιλος Σκραμπλ Πτολεμαΐδας θριάμβευσε στο 17ο Τουρνουά Σκραμπλ Θεσσαλονίκης, που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 30/31 Μαρτίου 2024!

Νικήτρια αναδείχθηκε η Αποστολίδου Λένα του ΟΣΠ!!!!

Τις τρεις στις τέσσερις πρώτες θέσεις κατέλαβε ο Όμιλός μας αφού τρίτη κατετάγη η Μιχαηλίδου Βαρβάρα και 4η η Αδαμίδου Ανθούλα επίσης του ΟΣΠ!

Εκτός του ΟΣΠ, στο τουρνουά συμμετείχαν 69 παίκτες από τους εξής ομίλους:

  • Όμιλος Αθηνών - Πειραιώς (ΟΣΑΠ)
  • Όμιλος Θεσσαλονίκης (ΟΣΘ)
  • Ένωση Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ)
  • Όμιλος Καστοριάς (ΟΣΚ)
  • Όμιλος Ημαθίας (ΟΣΒ)
  • Όμιλος Ρόδου Δωδεκανήσου (ΟΣΡΔ)
  • Όμιλος Μήλου (ΟΣΜ)

και μεμονωμένοι παίκτες από Αλεξανδρούπολη, Πάτρα, Βερδικούσα Λάρισας.

Ο Όμιλος μας έχει συνεχώς ανοδική πορεία και δείχνει την δυναμική του αφού συνεχίζει να μετέχει και να κερδίζει σημαντικές θέσεις σε διάφορες διοργανώσεις!

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Από το ΔΣ του ΟΣΠ

  

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και το κύπελλο του 2023, που διοργανώθηκε από τον Όμιλο Σκραμπλ Πτολεμαΐδας στο Cafe Bar Unique, το Σάββατο 13/5/2023. Όπως και τα δύο προηγούμενα χρόνια, η διοργάνωση αυτή ήταν και πάλι ανοιχτή, δηλαδή δόθηκε το δικαίωμα συμμετοχής και σε παίκτες από άλλους συλλόγους σκραμπλ. Κυπελλούχος αναδείχθηκε η Βαρβάρα Μιχαηλίδου.

 

Joomla templates by a4joomla