Εδώ καταχωρούνται όλες οι πληροφορίες που σχετίζονται με τα Μαθητικά Τουρνουά που διοργανώνει ο Όμιλος με τα Γυμνάσια της Πτολεμαΐδας.

Mε πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 6ο Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκραμπλ Πτολεμαΐδας σε επίπεδο Γυμνασίων, την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017. Το πρωτάθλημα, πραγματοποιήθηκε στο Γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας και διοργάνωσε το 1ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας σε συνεργασία με τον Όμιλο Σκραμπλ Πτολεμαΐδας. Συμμετείχαν, 50 μαθητές από 4 γυμνάσια της πόλης (1ο, 2ο, 5ο, Μουσικό).

Πραγματοποιήθηκαν τρεις γύροι αγώνων για πρώτη φορά  και βραβεύτηκαν όσοι έκαναν 3 νικητήριους αγώνες. Νικητής αναδείχθηκε σε ατομικό επίπεδο, για 2η συνεχόμενη φορά, o Kαφές Γιώργος, της Β'  τάξης του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας

Θα θέ­λαμε να ευχαριστήσουμε:

  • Την Διεύθυνση του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας και τους μαθητές που μετέχουν στην ομάδα σκραμπλ για την άψογη φιλοξενία και τα κεράσματα που προσέφερε σε καθηγητές και μαθητές.
  • Την Mattel που χορήγησε τα έ­παθλα που δόθηκαν στους μαθητές (παιχνίδια Scrabble Original).
  • Τους μαθητές και τα μέ­λη του Ομίλου Σκραμπλ Πτολεμαΐδας για την συμμετοχή και την στήριξη της όλης προσπάθειας.

Δείτε αναλυτικά, πίνακα βαθμολογίας και στατιστικά στοιχεία στο υπομενού Μαθ. Τουρνουά / 6ο - 05/2017

Mε πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 5ο Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκραμπλ Πτολεμαΐδας σε επίπεδο Γυμνασίων, την Δευτέρα 18 Απριλίου 2016. Το πρωτάθλημα, πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του 5ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας και διοργάνωσε το 5ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας σε συνεργασία με τον Όμιλο Σκραμπλ Πτολεμαΐδας. Συμμετείχαν, 46 μαθητές από 4 γυμνάσια της πόλης (1ο, 2ο, 5ο, Μουσικό).

Πραγματοποιήθηκαν τρεις γύροι αγώνων για πρώτη φορά  και βραβεύτηκαν όσοι έκαναν 3 νικητήριους αγώνες. Νικητής αναδείχθηκε σε ατομικό επίπεδο o Kαφές Γιώργος, της Α'  τάξης του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας

Θα θέ­λαμε να ευχαριστήσουμε:

  • Την Διεύθυνση του 5ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας και τους μαθητές που μετέχουν στην ομάδα σκραμπλ για την άψογη φιλοξενία.
  • Τον Όμιλο Σκραμπλ Θεσσαλονίκης, για την παραχώρηση υλικού (ταμπλό, γραμμάτων, χρονομέτρων)
  • Την Mattel που χορήγησε τα έ­παθλα που δόθηκαν στους μαθητές (παιχνίδια Scrabble Original και Travel).
  • Τους μαθητές και τα μέ­λη του Ομίλου Σκραμπλ Πτολεμαΐδας για την συμμετοχή και την στήριξη της όλης προσπάθειας.

Δείτε αναλυτικά, πίνακα βαθμολογίας και στατιστικά στοιχεία στο υπομενού Μαθ. Τουρνουά / 5ο - 04/2016

Joomla templates by a4joomla