Εδώ καταχωρούνται όλες οι πληροφορίες που σχετίζονται με τα Μαθητικά Τουρνουά που διοργανώνει ο Όμιλος με τα Γυμνάσια της Πτολεμαΐδας.

Mε πολύ μεγάλη επιτυχία (ομολογουμένως) πραγματοποιήθηκε το 8ο Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκραμπλ Πτολεμαΐδας σε επίπεδο Γυμνασίων, την Πέμπτη 16 Μαΐου 2024. Το πρωτάθλημα, πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του του 5ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας "Ευαγόρας Παλληκαρίδης" και διοργάνωσε το 5ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας "Ευαγόρας Παλληκαρίδης" σε συνεργασία με τον Όμιλο Σκραμπλ Πτολεμαΐδας. Συμμετείχαν, 50 μαθητές από 5 γυμνάσια της περιοχής Εορδαίας (1ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας "Ίων Δραγούμης", 2ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας, 3ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας, 5ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας "Ευαγόρας Παλληκαρίδης" και Γυμνάσιο Αναρράχης Εμπορίου Εορδαίας).

Μετά από 6 χρόνια και με τα δύσκολα χρόνια της πανδημίας που μεσολάβησαν, που δεν επέτρεπαν να δημιουργηθούν τέτοιου είδους events, ένας ιδιαίτερα πετυχημένος θεσμός της περασμένης δεκαετίας αναβιώνει με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία.

Πραγματοποιήθηκαν τρεις γύροι αγώνων για πρώτη φορά  και βραβεύτηκαν οι τρεις πρώτοι της κατάταξης (κριτήρια αριθμός νικών - συνολική διαφορά πόντων). Νικητής αναδείχθηκε σε ατομικό επίπεδο, ο Κόλλιας Αχιλλέας του Γυμνάσιου Αναρράχης - Εμπορίου, με 2ο τον Θεοδοσιάδη Μάρκο του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας "Ίων Δραγούμης" ενώ 3ος κατετάγη ο Παπαδόπουλος Πέτρος του 2ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας.

Σε ομαδικό επίπεδο καλύτερες επιδόσεις είχε το 2ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας με 18 νίκες και συμμετοχή 9 παικτών.

Θα θέ­λαμε να ευχαριστήσουμε:

 • Την Διεύθυνση του 5ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας "Ευαγόρας Παλληκαρίδης" και τους μαθητές που μετέχουν στην ομάδα σκραμπλ για την άψογη φιλοξενία και τα κεράσματα που προσέφερε σε καθηγητές και μαθητές.
 • Την Mattel που χορήγησε τα έ­παθλα που δόθηκαν στους μαθητές (παιχνίδια Scrabble Original).
 • Όλους τους  μαθητές που συμμετείχαν με τους εκπαιδευτικούς τους
 • Και τα μέ­λη του Ομίλου Σκραμπλ Πτολεμαΐδας για την συμμετοχή και την στήριξη της όλης προσπάθειας.

Την σκυτάλη για του χρόνου παίρνει το 1ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας "Ίων Δραγούμης". Εις ανώτερα!!!

Δείτε αναλυτικά, πίνακα βαθμολογίας και στατιστικά στοιχεία στο υπομενού Μαθ. Τουρνουά / 8ο - 05/2024

 

Mε πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το 7ο Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκραμπλ Πτολεμαΐδας σε επίπεδο Γυμνασίων, την Πέμπτη 10 Μαΐου 2017. Το πρωτάθλημα, πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του 5ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας και διοργάνωσε το σχολείο σε συνεργασία με τον Όμιλο Σκραμπλ Πτολεμαΐδας. Συμμετείχαν, 38 μαθητές από 6 γυμνάσια της περιοχής (1ο, 2ο, 4ο, 5ο, Μουσικό, Αναρράχης - Εμπορίου).

Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που μετέχουν μαθητές από 6 διαφορετικά Γυμνάσια, και πρώτη φορά που μετέχει σχολείο εκτός της πόλης της Πτολεμαΐδας!

Πραγματοποιήθηκαν τρεις γύροι αγώνων και βραβεύτηκαν όσοι έκαναν 3 νικητήριους αγώνες. Νικητής αναδείχθηκε σε ατομικό επίπεδο, η Χατζησαββίδου Νεφέλη, της Γ'  τάξης του Μουσικού Γυμνάσιου - Λύκειου Πτολεμαΐδας

Θα θέ­λαμε να ευχαριστήσουμε:

 • Την Διεύθυνση του 5ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας και τους μαθητές που μετέχουν στην ομάδα σκραμπλ για την άψογη φιλοξενία και τα κεράσματα που προσέφεραν σε καθηγητές και μαθητές.
 • Την Mattel που χορήγησε τα έ­παθλα που δόθηκαν στους μαθητές (παιχνίδια Scrabble Original).
 • Τους μαθητές και τα μέ­λη του Ομίλου Σκραμπλ Πτολεμαΐδας για την συμμετοχή και την στήριξη της όλης προσπάθειας.

Δείτε αναλυτικά, πίνακα βαθμολογίας και στατιστικά στοιχεία στο υπομενού Μαθ. Τουρνουά / 7ο - 05/2018

Mε πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 6ο Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκραμπλ Πτολεμαΐδας σε επίπεδο Γυμνασίων, την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017. Το πρωτάθλημα, πραγματοποιήθηκε στο Γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας και διοργάνωσε το 1ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας σε συνεργασία με τον Όμιλο Σκραμπλ Πτολεμαΐδας. Συμμετείχαν, 50 μαθητές από 4 γυμνάσια της πόλης (1ο, 2ο, 5ο, Μουσικό).

Πραγματοποιήθηκαν τρεις γύροι αγώνων για πρώτη φορά  και βραβεύτηκαν όσοι έκαναν 3 νικητήριους αγώνες. Νικητής αναδείχθηκε σε ατομικό επίπεδο, για 2η συνεχόμενη φορά, o Kαφές Γιώργος, της Β'  τάξης του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας

Θα θέ­λαμε να ευχαριστήσουμε:

 • Την Διεύθυνση του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας και τους μαθητές που μετέχουν στην ομάδα σκραμπλ για την άψογη φιλοξενία και τα κεράσματα που προσέφερε σε καθηγητές και μαθητές.
 • Την Mattel που χορήγησε τα έ­παθλα που δόθηκαν στους μαθητές (παιχνίδια Scrabble Original).
 • Τους μαθητές και τα μέ­λη του Ομίλου Σκραμπλ Πτολεμαΐδας για την συμμετοχή και την στήριξη της όλης προσπάθειας.

Δείτε αναλυτικά, πίνακα βαθμολογίας και στατιστικά στοιχεία στο υπομενού Μαθ. Τουρνουά / 6ο - 05/2017

Mε πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 5ο Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκραμπλ Πτολεμαΐδας σε επίπεδο Γυμνασίων, την Δευτέρα 18 Απριλίου 2016. Το πρωτάθλημα, πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του 5ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας και διοργάνωσε το 5ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας σε συνεργασία με τον Όμιλο Σκραμπλ Πτολεμαΐδας. Συμμετείχαν, 46 μαθητές από 4 γυμνάσια της πόλης (1ο, 2ο, 5ο, Μουσικό).

Πραγματοποιήθηκαν τρεις γύροι αγώνων για πρώτη φορά  και βραβεύτηκαν όσοι έκαναν 3 νικητήριους αγώνες. Νικητής αναδείχθηκε σε ατομικό επίπεδο o Kαφές Γιώργος, της Α'  τάξης του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας

Θα θέ­λαμε να ευχαριστήσουμε:

 • Την Διεύθυνση του 5ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας και τους μαθητές που μετέχουν στην ομάδα σκραμπλ για την άψογη φιλοξενία.
 • Τον Όμιλο Σκραμπλ Θεσσαλονίκης, για την παραχώρηση υλικού (ταμπλό, γραμμάτων, χρονομέτρων)
 • Την Mattel που χορήγησε τα έ­παθλα που δόθηκαν στους μαθητές (παιχνίδια Scrabble Original και Travel).
 • Τους μαθητές και τα μέ­λη του Ομίλου Σκραμπλ Πτολεμαΐδας για την συμμετοχή και την στήριξη της όλης προσπάθειας.

Δείτε αναλυτικά, πίνακα βαθμολογίας και στατιστικά στοιχεία στο υπομενού Μαθ. Τουρνουά / 5ο - 04/2016

Joomla templates by a4joomla