Με ομολογουμένως πολύ μεγάλη επιτυχία ο Όμιλος Σκραμπλ Πτολεμαΐδας διοργάνωσε το 13ο Φθινοπωρινό Τουρνουά Πτολεμαΐδας "Σάββας Αυτζαλανίδης" που αφιερώθηκε στον αγαπητό μας Σάββα, από τα ιδρυτικά μέλη του Ομίλου, με μεγάλη συμμετοχή στην οργάνωση του αγωνιστικού Σκραμπλ στην Ελλάδα. Η διήμερη εκδήλωση έλαβε χώρα στο Ξενοδοχείο "Άψης" στο Εμπόριο Εορδαίας στις 11 και 12 Σεπτεμβρίου 2021. Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε με καθυστέρηση 10 περίπου μηνών λόγω των εκτάκτων μέτρων της πανδημίας.

Πρώτη νικήτρια αναδείχθηκε η Σολαχίδου Βάσω του Ομίλου Σκραμπλ Πτολεμαΐδας, με δεύτερο τον Αληχανίδη Σωκράτη, της νεοσύστατης Ένωσης Σκραμπλ Θεσσαλονίκης και επίτιμου μέλους του Ομίλου Σκραμπλ Πτολεμαΐδας, ενώ τρίτος νικητής αναδείχθηκε ο Μπάτρης Άρης του Ομίλου Σκραμπλ Αθηνών - Πειραιώς

Οι επιτυχίες του Ομίλου Πτολεμαΐδας δεν σταματούν εδώ, αφού νικητής της Β΄ άτυπης κατηγορίας αναδείχθηκε ο Στέλιος Χατζησαββίδης και νικήτρια της Γ΄ άτυπης κατηγορίας η Μάγδα Σανιδά. Ομολογουμένως, το τουρνουά αυτό σε επίπεδο επιτυχιών του ομίλου μας, είναι το πλέον επιτυχημένο στα χρονικά!

 

Συμμετείχαν αγωνιστικά 54  συμπαίκτες μας από Αθήνα - Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Βέροια, Καστοριά, Βερδικούσα Ελασσόνας, Κοζάνη και Πτολεμαΐδα οι οποίοι αγωνίστηκαν σε 7 γύρους αγώνων με σύστημα ελβετικό. 

Στο τουρνουά έγιναν διάφορες παράλληλες εκδηλώσεις όπως:

  • Μουσικοχορευτική βραδιά όπου οι συμπαίκτες μας χόρεψαν και γλέντησαν με ... την ψυχή τους!
  • Διαγωνισμός λέξεων με την συμμετοχή πολλών παικτών που παραβρέθηκαν στις διήμερες εκδηλώσεις. Ως βραβεία στον διαγωνισμό δόθηκαν παιχνίδια Scrabble προσφορά της μόνιμου χορηγού μας Mattel

Δείτε αποτελέσματα, βαθμολογία, την εξέλιξη των αγώνων και αναλυτικά στατιστικά στοιχεία του τουρνουά εδώ.

 

Joomla templates by a4joomla