Με ομολογουμένως πολύ μεγάλη επιτυχία ο Όμιλος Σκραμπλ Πτολεμαΐδας διοργάνωσε το 12ο Φθινοπωρινό Τουρνουά Πτολεμαΐδας "Σάββας Αυτζαλανίδης" που αφιερώθηκε στον αγαπητό μας Σάββα, από τα ιδρυτικά μέλη του Ομίλου, με μεγάλη συμμετοχή στην οργάνωση του αγωνιστικού Σκραμπλ στην Ελλάδα. Η διήμερη εκδήλωση έλαβε χώρα στο Ξενοδοχείο "Παντελίδης" στην Πτολεμαΐδα στις 5 και 6 Οκτωβρίου 2019.

Νικητής αναδείχθηκε ο Μπάτρης Άρης του ΟΣΑΠ, με δεύτερη νικήτρια την Κατσαούνη Εύη του ΟΣΘ, ενώ τρίτος αναδείχθηκε ο Τοπάλογλου Χαράλαμπος επίσης του ΟΣΘ.

Συμμετείχαν αγωνιστικά 72  συμπαίκτες μας από Αθήνα - Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Βέροια, Καστοριά, Πάτρα, Χαλκίδα, Κοζάνη και Πτολεμαΐδα οι οποίοι αγωνίστηκαν σε 7 γύρους αγώνων με σύστημα ελβετικό. Την εφορία του τουρνουά ανέλαβε ο Κοκκινίδης Στάθης του ΟΣΠ , πλαισιωμένος και από μέλη και φίλους του ομίλου Πτολεμαΐδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά είχαμε σε τουρνουά δύο αήττητους παίκτες (τους δύο πρώτους τις κατάταξης), σε ένα από τα πιο συναρπαστικά σε εξέλιξη τουρνουά όλων των εποχών!

Στο τουρνουά έγιναν διάφορες παράλληλες εκδηλώσεις όπως:

  • Μουσικοχορευτική βραδιά όπου οι συμπαίκτες μας χόρεψαν και γλέντησαν με ... την ψυχή τους!
  • Διαγωνισμός λέξεων με την συμμετοχή πολλών παικτών που παραβρέθηκαν στις διήμερες εκδηλώσεις. Ως βραβεία στον διαγωνισμό δόθηκαν παιχνίδια Scrabble προσφορά της μόνιμου χορηγού μας Mattel

Δείτε αποτελέσματα, βαθμολογία, την εξέλιξη των αγώνων και αναλυτικά στατιστικά στοιχεία του τουρνουά εδώ και πολλές φωτογραφίες εδώ.

 

Joomla templates by a4joomla