Με ομολογουμένως πολύ μεγάλη επιτυχία ο Όμιλος Σκραμπλ Πτολεμαΐδας διοργάνωσε το 11ο Φθινοπ-ορεινό Τουρνουά Πτολεμαΐδας "Σάββας Αυτζαλανίδης" που αφιερώθηκε στον αγαπητό μας Σάββα, από τα ιδρυτικά μέλη του Ομίλου, με μεγάλη συμμετοχή στην οργάνωση του αγωνιστικού Σκραμπλ στην Ελλάδα. Η διήμερη εκδήλωση έλαβε χώρα στο Ξενοδοχείο "APSIS" στo Εμπόριο Εορδαίας ις 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2018.

Νικητής αναδείχθηκε ο Τοπάλογλου Χαράλαμπος του ΟΣΘ, με δεύτερη νικήτρια την Ζέρβα Εύα του ΟΣΑΠ, ενώ τρίτος αναδείχθηκε ο Πετρόπουλος Σταύρος του ΟΣΚ.

Συμμετείχαν αγωνιστικά 53  συμπαίκτες μας από Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Βέροια, Καστοριά, Αγρίνιο, Πάτρα, Βερδικούσα Ελασσόνας, Κοζάνη και Πτολεμαΐδα οι οποίοι αγωνίστηκαν σε 7 γύρους αγώνων με σύστημα ελβετικό. Την εφορία του τουρνουά ανέλαβε η Νκολοπούλου Αργυρώ του ΟΣΑΠ , πλαισιωμένη από 6 μέλη και φίλους του ομίλου Πτολεμαΐδας.

Στο τουρνουά έγιναν διάφορες παράλληλες εκδηλώσεις όπως:

  • Μουσικοχορευτική βραδιά όπου οι συμπαίκτες μας χόρεψαν και γλέντησαν με ... την ψυχή τους!
  • Ορεινή πεζοπορία στο όρος Μουρίκι το πρωί της Κυριακής. Οι συμμετέχοντες ανακάλυψαν τα μονοπάτια των αρκούδων. Σε όλους δόθηκε αναμνηστικό μετάλλιο και βεβαίωση συμμετοχής.
  • Διαγωνισμός λέξεων και συγγραφής στίχων τραγουδιού με την συμμετοχή πολλών παικτών που παραβρέθηκαν στις διήμερες εκδηλώσεις. Ως βραβεία στον διαγωνισμό δόθηκαν ScrabbleTM Original προσφορά της μόνιμου χορηγού μας Mattel

Οι συμπαίκτες μας, γεμάτοι οξυγόνο και εμπειρίες, αναχώρησαν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους, ευχομένοι και του χρόνου να ξανασυναντηθούμε στο ίδιο μέρος και να απολαύσουμε το αγαπημένο μας παιχνίδι λέξεων!

Δείτε αποτελέσματα, βαθμολογία, την εξέλιξη των αγώνων και αναλυτικά στατιστικά στοιχεία του τουρνουά εδώ.

 

Joomla templates by a4joomla