Ο Όμιλος Σκραμπλ Αθηνών Πειραιώς (Ο.Σ.Α.Π.) διοργάνωσε το 9ο του χειμερινό τουρνουά, στις 14 και 15 Ιανουαρίου 2017. Συμμετείχαν αγωνιστικά 65 παίκτες από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βέροια, Πτολεμαΐδα, Ρόδο και Μήλο οι οποίοι αγωνίστηκαν σε 6 γύρους αγώνων με σύστημα ελβετικό.

Νικητής αναδείχθηκε ο Γιώργος Μουζεβίρης από τον Όμλο Θεσσαλονίκης με 6 στις 6 νίκες, ενώ τη δεύτερη και την τρίτη θέση κατέλαβαν αντίστοιχα ο Νίκος Φουστέρης του Ομίλου Πτολεμαΐδας και ο Ευθύμιος Παπασταυρίδης του Ομίλου Αθηνών - Πειραιώς.

Δείτε αναλυτικά στατιστικά στοιχεία, βαθμολογία και επιδόσεις εδώ!

Δείτε το video της απονομής εδώ!

 

Μετά τις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν τον Μάρτιο του 2023, το ΔΣ του ομίλου είναι το εξής:

  • Βαρβάρα Μιχαηλίδου, Πρόεδρος
  • Θεόδωρος Καλαντίδης, Αντιπρόεδρος
  • Νικόλαος Φουστέ­ρης, Γεν. Γραμματέ­ας
  • Αναστασία Αμανατίδου, Ταμίας
  • Αλεξάνδρα Ρότσκου, Μέλος

Σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου, η θητεία του συμβουλίου είναι τριετής (2023 - 2026).

 

Εκπρόσωπος στην Πανελλήνια Ένωση Σκραμπλ για την διετία 2021 - 2023 είναι η Βασιλική Σολαχίδου. Αναπληρωματικό μέλος είναι ο Νικόλαος Κούρκουλος.

Σας καλωσορίζουμε στον επίσημο ιστοχώρο του Ομίλου Σκραμπλ (Scrabble) Πτολεμαΐδας. Σκοπός του Ομίλου είναι η ενασχόληση με το πολύ δημοφιλές αυτό παιχνίδι με την μορφή του αθλήματος και ευρύτερα η ενασχόληση και η προαγωγή της ελληνικής γλώσσας και των επιμέρους διαλέκτων της.

Στεγαζόμαστε σε νέο χώρο στο Πνευματικό Κέ­ντρο του Δήμου Εορδαίας (Περγάμου τέ­ρμα - στο φουαγέ από την πίσω είσοδο. Οι τακτικές συναντήσεις μας γίνονται την Τετάρτη μετά τις 19:30.

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά το αγωνιστικό σκραμπλ και .... να κολλήσετε μαζί του!

Email επικοινωνίας: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Joomla templates by a4joomla